CBV Binnenland

De basketbalvereniging voor iedereen!

Sponsors

Het in Ridderkerk gevestigde 4Consult biedt totaaloplossingen aan op ICT gebied, vanaf 20 tot circa 1500 werkplekkenBijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Niet praten, maar doen is onze mentaliteit. Daarnaast hebben wij een goede persoonlijk relatie met al onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Holland en voor zorginstellingen verspreid door Nederland en sinds kort ook België. Continu zijn wij op zoek naar de beste ICT oplossingen voor onze klanten.

Renza Airflow Solutions verzorgt de inregeling voor kantoren, ziekenhuizen, PI’s en scholen met oog voor een comfortabel binnenklimaat. De inregeling van een installatie houdt in dat er met behulp van inregel voorzieningen een verdeling ontstaat gelijk aan het ontwerp. Hiermee wordt indirect het comfort in verblijfsruimten gerealiseerd. Indirect omdat “gebruikers factoren” een blijvende rol spelen in de gewaarwording van het comfort.
Naast inregelen verzorgen wij ook de validatie van OK’s, Cleanrooms en Laboratoriums. Om de kwaliteit te waarborgen voeren wij de metingen uit conform de geldende normen/richtlijnen en met herleidbaar en aantoonbaar gekalibreerde apparatuur.
Parameters waarop o.a. gevalideerd kan worden; Microbiologische metingen, deeltjesmeting, RL-7 metingen, luchtsnelheid metingen, filterscan-integriteitstest, debiet metingen, temperatuur en luchtvochtigheid, drukmeting, geluidsmeting, lichtsterktemeting en hersteltijdsmeting.

De moderne, online werkplek is niet meer weg te denken uit de hedendaagse werkweek. Het is een werkplek die het werken efficiënter, makkelijker en veiliger maakt. Startportaal is deze werkplek. Startportaal is powered by 4Consult

Fizeverza is een onafhankelijk en gespecialiseerd assurantie advieskantoor in zowel particulier, als klein- tot middenbedrijf. 

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, focussen wij ons met name op de regio Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, en omstreken), en Rotterdam. 

Persoonlijke aandacht, ontzorgen, en betrouwbaarheid zijn een aantal kernwaarden binnen onze onderneming.

 

 

 

 

 

Bouw- en constructieadvies

 

In Barendrecht gevestigd zijn wij, Martin Aulman en Leo van den Adel, een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau: geen enkele bank of verzekeringmaatschappij kan ons iets verplichten, u bent onze opdrachtgever!

Wij richten ons op uw belangen. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

  • hypotheekadvisering
  • oudedagsvoorzieningen
  • vermogensgroei
  • schadeverzekeringen en risicobeheer

 

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen. 

 

 

ABC Accountants met vestigingen in Barendrecht, Rotterdam en Amsterdam is gespecialiseerd in Accountancy, Belasting en Consultancy. Met deze diensten helpt ABC Accountantsgraag hun MKB-cliënten. ABC Accountants is een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor waar persoonlijke aandacht op nummer één staat. Ook de snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid zijn drie eigenschappen die de cliënten waarderen.

 

 

AKM Projectontwikkeling is een no-nonsense Barendrechtse projectontwikkelaar die kwaliteit aan de leefomgeving toevoegt door hoogstaande wonongbouw te creëren. AKM Projectontwikkeling realiseert landelijk én lokaal schitterende woningen.

Sinds 1980 adviseren wij als Adviesburo Kleine Vos particuliere en zakelijke klanten als adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken en onroerend goed. Door onze klantgerichte aanpak stellen wij al decennia jaar lang onze particuliere en zakelijke klanten tevreden. Dit is mede een verdienste van onze volledige onafhankelijkheid, die ons in staat stelt u in alle gevallen objectief te adviseren. Tegenwoordig doen we dat onder de naam AKV Financiële Diensten maar onze manier van werken blijft onveranderd: Persoonlijk contact met uw eigen adviseur die uw persoonlijke situatie echt begrijpt. Wij gaan door totdat het geregeld is.

 

Arson IT is een Douane Expediteur. Arson IT regelt de douane documenten voor Export / Import / Transit en Opslag-goederen

 

 

Our mission is to build connections that last and providing value for our customer’s time and money by matching the right products with the best customer service in our industry.

Committed – We commit to perform and to care for our staff, community and the environment.
Proud – We are proud on what we are achieving with our enthusiastic team.
Vigor – With active and effective energy we are devoted to our business and have a strong desire for success.

 

Bij Autopalet vindt u een palet aan producten en diensten op autogebied waarbij we u van A tot Z kunnen ontlasten. Of het nu gaat om lease, in- en verkoop of onderhoud en beheer, u bent hier aan het juiste adres. De kracht van Autopalet is de persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Elke organisatie heeft een andere behoefte, maar zolang het met auto’s te maken heeft, hebben wij de oplossing!

U kunt voor de volgende zaken bij ons terecht:

Lease (Operational Lease, Financial Lease en Private Lease);  Verhuur & Shortlease; Wagenparkbeheer; Inkoop, Import & verkoop van uw personen- en bedrijfsauto’s; Ritregistratiesystemen / Track & Trace; Mobiliteitspassen; Haal- en brengservice (AP); Reparatie, Onderhoud & (winter-)banden.

Ceres Advies richt zich ondersteuning, advies en coaching op het gebied van personeel & organisatie, kwaliteit en beleid & structuur. Het doel is ruimte creëren voor groei en ontwikkeling

 

Combinatie Uilenvlietsehaven B.V. is uw partner als het gaat om opslag, inname of levering van alle soorten zand en grond. Wij hebben een buitengewone expertise op het gebied van grond en bouwstoffen, alternatieve bouwstoffen, afvalstromen, wet- en regelgeving en kennis van de grondstoffenmarkt.

Vanwege de verspreide ligging van onze opslaglocaties en onze TOP locatie in Heerjansdam kunnen wij de klant aantrekkelijke alternatieven bieden voor het opslaan, opbulken, zeven van grond, breken van puin, produceren van grondmengsels, het opwaarderen van de civieltechnische kwaliteit, het vershredderen van groen en leveranties van schone materialen.

 

 

Connetix is de recruitmentspecialist voor technische professionals! Wij zijn gespecialiseerd in de infratechniek, civiele techniek, machinebouw, apparatenbouw en in de industrie.

 

 

 

 

 

Het op de grens van Rotterdam en Barendrecht gevestigde Dick de Jong Hoveniers is een betrouwbaar adres sinds 1988. Dick de Jong Hoverniers staan borg voor kwaliteit bij tuinontwerp en tuinaanleg van particuliere- en bedrijfs- en kantoortuinen en bij het tuinonderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen voor geheel Rotterdam en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de renovatie en revitalisatie van bestaande tuinen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van seniorentuinen. Bij dit alles staan uw eisen en wensen centraal. 

 

Dubbelsteyn – de Fonkert is uw vertrouwde BMW én MINI dealer in de regio Zuid-Holland met locaties in Dordrecht en Numansdorp. Op 4 juli jl. zijn beide vestigingen overgenomen door Hedin Automotive, een autodealergroep die in Nederland actief is met 28 merken en 90 vestigingen

De 140 enthousiaste en gekwalificeerde teamleden van Dubbelsteyn blijven na de overname uw vertrouwde BMW en MINI specialisten. Wat wel verandert is de naam: Dubbelsteyn wordt Hedin Automotive.

Hedin Automotive is onderdeel van het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobility Group, dat actief is in 14 Europese landen met onder meer 62 BMW en MINI dealers.

 

Een fotobooth voor al uw feesten en partijen, van een “basis pakket” tot “het perfecte plaatje”

Bij Fysiotherapie Cabaret & van Oosten kunt u terecht voor al uw lichamelijke klachten. Met een breed scala aan expertises staan wij klaar voor jong en oud. De praktijken in Barendrecht en Heerjansdam worden gekenmerkt door professionaliteit, diversiteit en betrokkenheid. Daarnaast richten wij ons op samenwerking met andere professionele disciplines en gaan wij voor een duurzaam resultaat. Wij bieden verschillende vormen van therapie aan. Zo kunt u terecht voor klachten aan het bewegingsapparaat en draaien wij revalidatieprogramma’s voor mensen met long, hart en vaataandoeningen. Vanwege onze affiniteit en ervaring in  de sport, behandelen wij veel (sport) blessures.

Indicium levert oplossingen voor mobiele dataverwerking, veelal gebaseerd op automatische identificatie (AIDC) zoals barcode, RFID en Voice. Een concept dat veel tijd bespaart en dat de kwaliteit van logistieke processen aanzienlijk verhoogt.  Indicium BV bestaat al 15 jaar en levert met een team van specialisten, in nauwe samenwerking met de fabrikanten en eventuele partners, oplossingen voor de supply chain. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onderstaande combineerbare technologieën en diensten:  • Draadloze netwerken (WLAN), • Vaste netwerken (LAN), • Mobiele, oplossingen, • Software ontwikkeling, • ERP/WMS integratie, • Barcode scanning, • Printing & Supplies (Etiketten, ribbons etc.), • RFID oplossingen, • Voice oplossingen, • Consultancy, • Service & support, • Verhuur van mobiele computers en infrastructuur

 

Sinds de oprichting in 2001 is Infra Holland B.V. uit Barendrecht gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Alle benodigde werkzaamheden voor de aanleg van, en onderhoud aan, bedrijventerreinen, parken, wegen en schoolpleinen kunnen door ons worden uitgevoerd. Of het nu gaat om rioleringssystemen, saneringswerkzaamheden, openbaar groen, of (al dan niet vloeistofdichte) verhardingen. Infra Holland is de specialist. Ook het bouw- en woonrijp maken van woon en industriegebieden behoort tot ons productpakket.

 

Onze naam staat voor ‘In Voor Alles’, al sinds 1985.

IVA Groep is uw totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen. Tegenwoordig moet er steeds meer werk worden gedaan met steeds minder mensen. De accountmanagers van IVA nemen u graag werk uit handen door complete projecten te begeleiden en uit te voeren. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld uw logo en huisstijl maar tegelijkertijd verzorgen wij ook uw nieuwe drukwerk en plaatsen en onderhouden wij uw benodigde printer of copier.

Wij werken niet alleen voor bedrijven, maar ook voor studenten, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen.

Job Tuinvormgeving is een jong bedrijf met persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Met een mix van kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en hoogwaardige materialen zorgt Job Tuinvormgeving ervoor dat u in alle seizoenen van uw tuin kunt genieten. Heeft u tuinplannen en bent u benieuwd wat Job Tuinvormgeving voor uw tuin kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op via
JobTuinvormgeving.nl

 

LogIQ voor kandidaten. Vooruit naar jouw ideale baan. 

Samen zoeken we een baan die écht bij je past. Dit doen we op basis van jouw wensen: een eerlijk salaris, fijne werkomstandigheden of doorgroeimogelijkheden. We werken op basis van heldere waarden: afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en oprechtheid. Logisch, vinden we bij LogIQ.

 

oor een intake en behandeling bij de fysiotherapeut is tegenwoordig geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt direct een afspraak maken voor een intake bij een van de therapeuten door tijdens openingsuren te bellen naar 0180 – 621 824. Wij hanteren geen wachtlijsten, dus u kunt altijd binnen 24 uur bij ons terecht

 

 

Magna Cura Automatisering: Ontzorgt!

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u middels een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten.

Neem de proef op de som en ervaar het zelf!

Metalent helpt je bij het ontdekken én ontwikkelen van jouw talent in de metaal. Wij bieden je de leukste opleidingen, leerwerkplekken en stages bij ruim 150 metaalbedrijven in Zuid-Holland Zuid en de beste carrièrekansen in de metaal- en maritieme sector.

We betalen je opleiding én je fulltime salaris en zorgen voor persoonlijke begeleiding en coaching. Met wekelijks drie dagen werken on the job, één dag theorieles en één dag praktijktraining doe je enorm waardevolle praktijkervaring op. Je werkt mee aan uitdagende projecten en interessante producten en aan het einde van de opleiding ben je via Metalent altijd verzekerd van een baan!

Wij zitten in een kleurrijke branche en hebben een grote staat van dienst als het gaat om het vinden van duurzaam werk voor vakmensen. Daarnaast vinden wij jouw veiligheid op het werk heel belangrijk. We zijn dan ook VCU gecertificeerd en zorgen dat je voor de uitvoering van risicovol werk goed opgeleid en gekwalificeerd bent

Personal Gym Zwijndrecht richt zich op jouw persoonlijke doelstelling(en).

Hoe? Door een gezondere levensstijl aan te leren.

Want wij geloven dat jezelf fit voelen bijdraagt aan een beter leven.

Portalume Systemen fabriceert en monteert aluminium deuren, ramen en (vlies)gevels.

Portalume stelt zeer hoge eisen aan alle geleverde producten: goede kwaliteit, acceptabele levertijden en –uiteraard- concurrerende prijzen zijn voor ons essentieel. Voor uw zekerheid zijn wij aangesloten bij de VMRG. In elk project gaan wij uit van (on)geïsoleerde constructiesystemen van onze gerenomeerde leveranciers als Reynaers (www.reynaers.nl). Met deze systemen als basis realiseren wij duurzame en energiezuinige projecten.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt; dit geldt ook voor de kleur. Portalume-gevels, deuren en ramen zijn leverbaar in vrijwel elke denkbare kleur. Elk product dat ons bedrijf verlaat ondergaat een strenge kwaliteitscontrole, zodat u zeker bent van een goede kwaliteit.
Of het nu gaat om kleine of grote projecten, Portalume wil graag uw partner zijn

Primera Barendrecht Centrum  op de middenbaan, Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een leuk cadeau voor een ander. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor de POST NL voor alle postzakken, wenskaarten,  tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak,  Staatsloterij, Lotto, en meer als 100 cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en Pasfoto’s. en nog veel meer.

 

 

 

Bij Stijl van Saar kunt u terecht voor interieuradvies en voor lifestyle- en interieur accessoires. Ik kan samen met u een interieur ontwerp opstellen, passend bij uw wensen. Dit advies kan gaan over styling, een kleuren plan, een meubel voorstel of een totaal interieur advies voor uw gehele woning of een bepaalde ruimte. Dit doen we met het doel om van uw huis een thuis te maken. Neem gerust contact op voor een kennismaking of advies gesprek.

 

 

 

‘The Platform Engineers’ van het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwen en ondersteunen digitale platforms samen met de businesspartners van het bedrijf. Het betreft onder meer platforms voor banken en verzekeraars in Nederland. De platforms helpen om kennis, mensen en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten functioneren.

 Onafhankelijk en deskundig: dat zijn de twee belangrijkste kernbegrippen van Financieel Adviesbureau van Schendel.

Wij hebben verreikende kennis als het gaat om ondernemingsplannen voor ondernemers in diverse sectoren van het Midden- en Kleinbedrijf. Niet alleen in de vrijetijdsindustrie, maar ook daarbuiten.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor financiele adviezen op het gebied van inkomstenbelasting.

Paxpring ontwerpt en levert complete verpakkings oplossingen. Paxpring regelt het gehele ontwikkelproces van concept tot productie. Dat betekent dat Paxpring garandeert dat ideeen exact zo worden uitgevoerd zoals ze bedacht zijn.

 

 

Zwembad-DHZ verzorgt onderhoud, reparatie en nieuwbouw van prive-zwembaden. Persoonlijke aandacht en service komen op hierbij de eerste plek! Zwembad-DHZ  heeft met alle fabrikanten en leveranciers contact waardoor materialen, onderdelen en toebehoren altijd leverbaar zijn. Een groot assortiment hiervan is te zien op de website (klik op logo links om hier direct heen te gaan)