Zaterdag 3 februari speelde CBV Binnenland uit tegen Black Eagles uit Rosmalen. Op dat moment stonden de 2 teams gelijk met elkaar in het klassement. Aan het begin van de wedstrijd bleven de 2 teams met scores gelijk aan elkaar. Na een paar stops van Black Eagles stond Binnenland na het eerste kwart met 19-13 achter. In het tweede kwart kon Binnenland maar aan een paar moeilijke scores komen waardoor Black Eagles steeds meer uitliep. De tussenstand na de eerste helft was ook 32-18.

Na wat goede tips en een goede bespreking van de coach en het team kwam er wat meer vuur en energie in het spel te liggen. De tussenstand na het derde kwart was daardoor ook 48-37. Helaas kon het team uit Rosmalen ons voorblijven en ons geen goede mogelijkheid geven om helemaal terug in de wedstrijd te komen waardoor CBV Binnenland met een stand van 66-56 heeft verloren.

Volgende thuiswedstrijd zaterdag 24 februari, 15:00 uur tegen Lokomotief