We begonnen de wedstrijd met veel energie en snelle scores waardoor we in het midden van het eerste kwart al op een 9-21 voorsprong komen. Helaas is de tweede helft van het eerste kwart wat minder en komt Lokomotief terug tot 17-23.

Het tweede kwart is de energie aan onze kant wat minder en doet lokomotief een stapje erbij waardoor we in het tweede kwart voor het eerst achter komen te staan. We gaan de rust in met een 5 punten achterstand.

De tweede helft beginnen we goed met scores van Sjoerd van vilsteren en timo westerdijk, helaas pakt lokomotief de leiding daarna terug en na het derde kwart staan we 60-51 achter.

Het vierde kwart beginnen we met goede defense en dat zorgt ervoor dat we goed terugkomen en het een wedstrijd wordt die heel dicht bij elkaar ligt. Aan het einde van de wedstrijd krijgen zij nog 2 freethrows waarvan beide worden gemist maar de rebound wordt gepakt waardoor we naar overtime gaan. In de overtime gaat het gelijk op en wordt het weer gelijk. In de tweed overtime is het weer spannend. Gelukkig worden de freethrows aan onze kant geraakt terwijl dat aan de andere kant minder gebeurd en winnen we de wedstrijd!

Volgende wedstrijd is op 9 december om 19:15 uur in Driesprong, tegenstander is dan het Tilburgse High Five.