Bovenste rij van links naar rechts:
14: Yentley van der Burg, 15: Dylan Plaizier, 10: Finn van der Helm, Hoofdcoach: Anis Berber,
Assistent Coach: Beyza Okayben, Assistent Coach: Tim Hartman, 12: Alen Mešić, 13: Yorick van ‘t Holt

Onderste rij van links naar rechts:
5: Moses Schenkhuizen, 9: Alex Davtyan, 4: Lars Versteeg, 8: Milan Gavić, 6: Twan van Vliet,
11: Lynn Kasius, 12: Lotte Vlag

Aan het einde van afgelopen seizoen werd al snel duidelijk dat coach Anis Berber team M14-1 voor seizoen 23/24 onder zijn hoede ging nemen. Assistent-coaches Beyza en Tim sloten al snel aan en gezamenlijk zijn zij gaan bouwen aan een team met spelers die op het niveau van de Eerste Divisie kunnen spelen. Oudgedienden Yentley, Finn, Lynn, Milan en Yorick vormden afgelopen jaar de basis van dit team en moesten worden aangevuld met andere speler zoals Moses, die van andere verenging werd aangetrokken. Daarnaast versterken Twan, Dylan, Lars en Alex het team als eerstejaarsspelers van dit team. Verder werden Alen en Lotte erbij gehaald die o.a. vanwege hun lengte en slimheid een uitstekende aanvulling zijn.

Het motto van dit team is: “Ontwikkeling Door Weerstand.”