Zaterdag stond de laatste thuiswedstrijd op het programma tegen lokomotief. We begonnen de wedstrijd flitsend waarbij de tussenstand halverwege het eerste kwart 16-4 was.

Aan het einde van het eerste kwart komt Loko wat terug en de eindstand van het eerste kwart wordt 23-14, mede door een prachtig schot van de eigen vrije worp lijn van Sjoerd van Vilsteren. In het tweede kwart gaan we door met goed basketbal en we eindigen de eerste helft met een voorsprong van 46-32.

We beginnen het derde kwart zoals we vaker dit seizoen hebben gedaan, zwak en eindigen het derde kwart met een voorsprong van nog maar 9 punten: 62-53. In het vierde kwart komt lokomotief nog dichtbij maar door een paar belangrijke scores van Bas den Hoedt wordt de eindstand uiteindelijk 82-75.

Topscorers: Caleb Vijber 16, Daan vd Pol en Timo Westerdijk 12