Zaterdag 22 januari speelden we de 2e wedstrijd van 2023, ditmaal in Hilvarenbeek tegen Biks Shots dat net als wij hoog geklasseerd staat. De eerste score is van Biks Shots en eigenlijk lopen we er heel het kwart achteraan. Blijven wel bij, staan ook nog even voor maar eindstand eerste kwart is 21 – 20 voor de thuisclub.

Het tweede kwart beginnen we goed en komen door Sjoerd en Kent op 4 punten voorsprong. Dit kunnen we alleen niet vasthouden en Biks Shots loopt uit. Eindstand tweede kwart is dan ook 49 – 42.

In het derde kwart blijkt dat we toch wel moeite hebben met de zoneverdediging die de tegenstander een groot deel van de wedstrijd speelt. Wij scoren maar 12 punten waar zij er 17 maken en de eindstand dit derde kwart is dan 66 – 54.

Het vierder kwart loopt beter dan de eerste 3, dit komt vooral door het aantal driepunters die voor Binnenland vielen in de laatste minuten. Dat we dan het vierde kwart met 23 – 32 winnen is leuk voor de statistieken maar eindstand wedstrijd blijft 89 – 86.

Helaas weer verloren wat de competitie op zich in ieder geval niet voorspelbaar maakt.