Na de wedstrijd tegen DAS blijkt dat wij als team veel beter zijn dan we soms denken. De eerste helft tegen de Delftenaren spelen we alsof we geen zelfvertrouwen hebben en staan we achter met 9 punten bij een stand van 33-42. Na een goeie preek van Sjoerd en daarna van coach Ruben in de kleedkamer waren we gemotiveerd te laten zien wat we kunnen. We komen terug in de wedstrijd om uiteindelijk te winnen met 20 punten verschil. Eindstand 87 – 67. 

Laten we proberen deze energie vast te houden om gelijk goed te starten bij de wedstrijden in de 2e helft van het seizoen, zodat we bovenin mee blijven draaien. 

Topscorers: Caleb Vijber 30, Bas den Hoedt 14, Daan van de Pol en Sjoerd van Vilsteren 10

Wensen wij jullie prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling en hopen jullie weer te zien bij de volgende thuiswedstrijd op 14 januari om 18:00 uur tegen het Tilburgse High Five.