De derde thuiswedstrijd op rij voor de dames van Startportaal Binnenland. Na vorige week zaterdag gewonnen te hebben van Jolly Jumpers, warden de dames afgelopen woensdag ook Triple Threat de baas. Inmiddels heeft de ploeg drie overwinningen (eerder werd BAL uit al verslagen) op rij geboekt en staat aankomende zaterdag LGIT Martini Sparks op het programma.

Die ploeg was ook in de voorbereiding al de tegenstander en in die wedstrijd had Binnenland de grootste moeite met de Groningse ploeg. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en hebben beide ploegen hun ontwikkeling doorgemaakt. Voor de coaches is het een mooi moment om te kijken waar hun ploeg nu staat t.o.v. die wedstrijd in de voorbereiding.

De dames vinden de vele steun van de supporters erg leuk, afgelopen woensdag was het ook weer redelijk druk (voor een midweekse wedstrijd). Kortom zien we jullie ook weer in de Driesprong?

Vergeet dat niet om wat contant geld mee te nemen, want jij wil toch ook een prijs winnen met de frisbee actie?