Na de winst afgelopen zaterdag op Jolly Jumpers kan de blik meteen op Triple Threat. Een druk programma voor de dames. In sporthal De Driesprong zag een grote groep supporters de dames een lastige wedstrijd spelen. Jolly Jumpers is al jaren een stugge tegenstander en verkocht de huid duur. Het schot wilde niet vallen voor Startportaal Binnenland, zo schoot de ploeg 1 op 10 driepunters raak. Na een 34-34 ruststand, was de tweede helft scorend nog minder. Daar waar het schotpercentage nog meer afnam (0 uit 11 driepunters in de tweede helft) werd gekozen om dan maar nog harder te verdedigen. De punten werden zo heel duur. Aan het einde van de wedstrijd stonden de Barendrechtse aan de goede kant van de score, 59-54. Leuk om te zien dat Laura Nederveen voor het eerst mocht starten in de basis.

Jamailah Adams maakt hier een reverse lay-up en 2 van haar 15 punten.

Komende woensdag, 20:30!

Aankomende woensdag komt Triple Threat uit Haarlem op bezoek. Triple Threat won hun eerste wedstrijd afgelopen zaterdag en brengt een hoop internationale ervaring mee. Diverse buitenlandse speelsters hebben hun intreden gedaan in het Haarlemse. In Haarlem hebben ze dit jaar ook de beschikking over topcoach Laki Lakner. Overigens speelt oud V21 en dames 1 speelster Anique van Schijndel bij de Haarlemse ploeg, een weerzien met haar staat dus op het programma. Aan onze kant speelt Janine Guijt natuurlijk weer mee, de Katwijkse speelde een korte periode in Haarlem. Het lijkt erop dat ze in Haarlem een beter ploeg hebben dan vorig seizoen, dus het zou zomaar een erg heet avondje in Barendrecht kunnen worden.

In Barendrecht keer woensdag Joost van Rangelrooy weer terug langs de lijn. Hij is dan terug van zijn trip naar Spanje met de rolstoelbasketballers en zal samen met Remy de Wit de ploeg coachen. De wedstrijd in de Driesprong is om 20:30.