Dames 1 won in Weert van BAL


Afgelopen week wonnen de dames na een moeizame eerste helft uiteindelijk van BAL uit Limburg. Komende zaterdag staat Jolly Jumpers op het programma. Thuis in sporthal De Driesprong om 20:15 zullen zij het opnemen tegen de dames uit Tubbergen. Geen gemakkelijke opgave want Jolly won afgelopen zaterdag hun wedstrijd erg makkelijk van LGIT Martini Sparks uit Haren. Een aantal weken geleden wonnen we maar nipt van die Harense ploeg en dus zullen we alle zeilen bij moeten zetten om de punten in Barendrecht te houden.


Een grote aderlating bij Jolly is het verlies van Noรซlle Droste. Zij heeft een blessure aan haar knie, waardoor zij de rest van het seizoen zal moeten missen. In Tubbergen beschikken ze dit seizoen wel over een Canadese guard, Kianna Wiens. Zij debuteerde in de dames eredivisie met 12 punten en zal ook in haar eerste uitwedstrijd natuurlijk willen shinen.
Over debuteren gesproken Amy, Florianne en Mylah debuteerden afgelopen week op het hoogste niveau. Zowel Florianne (6) als Mylah (4) wisten tot scoren te komen, zullen zij ook hun eerste punten in Barendrecht gaan maken? Dat gaan we zaterdag zien, zien we jullie daar?