Met de uitwedstrijd in Weert tegen Basketbal Academie Limburg start ons seizoen 2022-2023. In Limburg treft de ploeg van Joost van Rangelrooy, Remy de Wit en Linda Appers de nieuwkomer in de eredivisie.


Die nieuwkomer maakt dit seizoen haar entree in de dameseredivisie en legde meteen twee Amerikaanse speelsters vast. Daarmee zijn de ambities van de club meteen helder. De jonge meiden uit de opleiding onder de vleugels van de Amerikanen in de eredivisie mee laten doen.


Het zal naar aller waarschijnlijkheid geen makkelijke wedstrijd worden. Er is maar weinig bekend van de tegenstander en de voorbereiding van ons eigen team was ook wisselvallig, waarbij ook nog eens een oefenwedstrijd kwam te vervallen. Kortom de strijd om de eerste punten zal meteen losbarsten. De wedstrijd zal om 20:00 in Weert gespeeld worden.
Voorlopig gaan we er, stiekem, vanuit dat de wedstrijd ook via een livestream te zien zal zijn. Zodra we daar meer van weten informeren we jullie ook!