In de tweede week van Juni, definitief schema zal volgen, starten wij met de selectietrainingen voor alle jeugd/seniorenteams. 

Voor de U10 t/m U16 zullen wij komend jaar van start gaan met een nieuwe manier van trainen. Hierin zal meer aandacht worden gegeven aan fundamentals en zullen wij twee keer per week met een grote groep fundamentaltrainingen organiseren. Daarnaast zul je één keer per week met je eigen team blijven trainen, en bieden wij voor talenten de kans om mee te trainen met een ouder/hoger team. Wij streven er naar om elk team op een zo hoog mogelijk niveau uit te laten komen. 

Ben jij een jonge basketball(st)er die zich graag wil ontwikkelen, en wil je graag uitkomen voor een club met een lange traditie, geef je dan nu op voor onze selectietrainingen via de onderstaande mailadressen:

– X10-X12 via y.storm@cbvbinnenland.nl

– M14 (2e divisie)-M16(2e divisie)–M18(2e divisie/Eredivisie) via D.stork@cbvbinnenland.nl

– MSE1 (eerste divisie), M22(tweede divisie) via s.vanvilsteren@cbvbinnenland.nl

– V14(B-klasse)-V16(B-klasse)-V18(tweede divisie) via E.vanbochove@cbvbinnenland.nl

– VSE1(Eredivisie)/VSE2(Promotiedivisie)/V21(Eredivisie) via Rangelrooy@outlook.com
– VSE3(2e divisie) via E.vanbochove@cbvbinnenland.nl