Al vele jaren strijdt zowel het dames 1 als v21 teams in de eredivisie mee om de titel. Ook hebben wij een dames 2 in de promotiedivisie. Voor komend seizoen zijn we op zoek naar meiden/dames die de kans willen grijpen om op een hoog niveau te spelen en trainen. Ben jij die talentvolle speelster die in de V21, dames 2 of dames 1 wil spelen? Wellicht is een combinatie zelfs mogelijk!
Ben jij geïnteresseerd om in het blauw te komen spelen? Meld je dan aan voor een try-out bij het dames 1, 2 en/of v21 team. Aanmelden kan door een mail te sturen aan Joost van Rangelrooy (rangelrooy@outlook.com). Vermeld in de e-mail je naam, telefoonnummer en huidige club + team.
De eerste try-outs zijn op 19 en 26 mei van 19:15 – 21:00.
Mocht je niet op de try-outs kunnen komen, maar heb je wel interesse neem dan ook contact op met Joost.