Op 6 oktober organiseert dames 1 een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor onze club. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op 6 oktober tussen 19:00 en 21:00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor CBV Binnenland. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan [naam project]
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-
  • De VriendenLoterij keert tijdens de ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht 

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe meer geld we ophalen voor onze club!. Houd je telefoon op 6 oktober extra in de gaten!