Komende zaterdag start het seizoen voor dames 1 in Den Helder. De laatste wedstrijden tegen Den Helder SUNS – DAMES waren die om het landskampioenschap.


Die uitkomst weer een ieder nog wel, maar nu zijn er weer nieuwe kansen. In Den Helder krijgen we onze eerste kans op revanche. Dat zal niet makkelijk zijn want coach Mario Bennes heeft zijn ploeg behoorlijk versterkt met o.a. Janis Ndiba. In een eeder stadium was ook Britt Zappeij ook toegevoegd aan de selectie, maar een opnieuw opspelende blessure deed haar besluiten om te stoppen met basketbal..


Voor Joost van Rangelrooy zal het de eerste wedstrijd worden waarbij hij zijn selectie compleet heeft. De selectie werd op het laatste moment nog versterkt met Janine Guijt . Zij trainde pas een aantal keer mee en gaat haar rentree “debuut” maken in het team.
📍: Den Helder

⏱: 19:00

📽: link stream en info volgt.