Het zal jullie niet ontgaan zijn, dat er sinds 26 juni weer heel veel mogelijk is. Ook voor de sport en dus ook voor het sporten bij CBV Binnenland.

Sommigen mochten al oefenpartijtjes spelen (zie de foto’s hieronder van een paar weken geleden), maar nu mogen we allemaal weer oefenpartijtjes doen (ongeacht leeftijd of tegen welke team). Dus beste trainers en betrokkenen. Laat het de coördinatoren weten als jullie partijtjes willen organiseren!

We willen de hal sluiten tussen 17 juli en 15 augustus, maar er voor en er na moet kunnen.

Douchen is weer mogelijk, de kantine is weer te gebruiken. Zelfs de tribune kan vanaf nu weer open (dus er kan bij trainingen weer gekeken worden). Mondkapjes hoeven niet meer.
De belangrijkste regel die nog geldt is die van de 1,5 meter afstand houden en waar dat niet kan wel een mondkapje dragen.

We zijn ons als TC dan ook aan het voorbereiden op het komend seizoen:

  • Op 27 en 28 augustus proberen we ons Openingstoernooi te organiseren.
  • Begin september komen er weer jury en tafel cursussen
  • 18 september kunnen we de eerste reguliere competitie wedstrijden verwachten
  • Er komt een avond voor de trainers en elke trainer gaat het team (en de ouders) meenemenin de plannen voor komend seizoen.
  • In november is er altijd 1 weekend waarin er geen wedstrijden zijn. Dan (op zaterdag 27november) organiseren we elk jaar voor de jeugd van U16 (en voor wie het nog in moethalen! ) de verplichte BS2 scheidsrechter praktijk examen dag.
  • Het is nu ook tijd om na te denken over welke toernooien jullie met je team naar toe willen. Er zijn er veel, bijvoorbeeld in NL, België, Denemarken, Duitsland en Zweden. De trainers kunnen in hun Teams omgeving bij een overzicht.

Voor nu veel plezier met de laatste trainingen en wellicht partijtjes. En alvast een heel fijne vakantie.