Na de belangrijke overwinning op Lekdetec.nl uit Bemmel moet de focus van 4Consult/Binnenland meteen op de volgend wedstrijd. Maandag, op tweede paasdag, staat de uitwedstrijd in Utrecht tegen Cangeroes op het programma.

Utrecht, dat onder leiding staat van Ramon Kuipers, bevindt zich momenteel op de zevende plaats van de ranglijst. Aangezien zij nog een onderling duel hebben met de nummer acht en deze wedstrijd met 4Consult is het voor de Utrechters nog niet duidelijk op welke plek zij gaan eindigen. Het zou zelf zo kunnen zijn dat beide ploegen elkaar in de kwartfinale weer treffen.

De vorige ontmoeting tegen Cangeroes in Barendrecht kende een raar wedstrijdverloop. Voor rust stond Binnenland ruim voor, maar na rust kwam Utrecht knap terug. Joost van Rangelrooy zal na de slijtageslag afgelopen zaterdag, waarbij zijn rotatie smal was, aankomende game ook weer meer zijn bank (moeten) gaan gebruiken. Met het oog op de play-offs is het zaak om de speelsters fit en fris te houden. Het is de vraag of Jaida Roper volledig hersteld is van de opgelopen enkelblessure, verder lijkt de ploeg van Van Rangelrooy goed door de strijd te zijn gekomen.

In Utrecht hebben ze een leuke livestream inclusief commentaar. De link naar de wedstrijd, die om 18:00 begint, komt op onze social media te staan.