Landsmeer uit is altijd een lastige en spannende wedstrijd. Zelden zijn dat wedstrijden met hoge scores, maar vaak juist extreem lage scores. De ploeg uit Landsmeer komt beter uit de startblokken dan de Barendrechtse ploeg van Van Rangelrooy. De Lions pakken een voorsprong van 17-11. Als daarna  Marlou de Kleijn gas geeft en even niet te stoppen is  brengt ze haar ploeg naast Landslake Lions. Ze scoort er lustig op los en eindigt dit kwart al in de dubbele cijfers (11 punten). Als de rookwolken zijn opgetrokken staat er een 19-21 in het voordeel van 4Consuilt op de borden.

De Barendrechtse dames vinden de run echter niet groot genoeg en knallen in het tweede kwart door. Aan de hand van wederom Marlou de Kleijn en Eline Kasius loopt de ploeg uit naar een steeds ruimere voorsprong, 19-32. Een score van Tanya Bröring, die haar maatje Kim Hartman met een erge knieblessure een tijd zal moeten missen, stop de run van de blauwen. De Lions scoren echter maar 10 punten in dit kwart, omdat het verdedigend potdicht zit.  Van Rangelrooy kan voor rust al veelvuldig wisselen.  Met een tussenstand van 29-46 wordt de kleedkamer opgezocht.

(Marlou de Kleijn voor rust al 18 punten, eindigt uiteindelijk op 28 punten)

Na rust is het vooral Binnenland dat de klok slaat een 6-14 run met een score en bonus van Jaida Roper zet de stand op 35-60. Een flinke afstraffing lijkt in de maak.  De thuisploeg komt aanvallend in het derde kwart veel aan scoren toe, 19 punten. Echter is het aanvallende geweld van Marlou de Kleijn (10 punten), Lisa van den Adel (8 punten) en Jamailah Adam (6 punten) te groot. Jamy de Kock zet met een mooie driepunter vanuit de hoek de ploeg op een 48-77 voorsprong.

Het laatste kwart is er één voor de statistieken. Een 25 punten voorsprong zorgt ervoor dat beide ploegen hun volledige bank mee laten draaien en veel minuten verdeeld worden onder de speelsters die normaliter minder spelen. Aan Binnenlandzijde betekent dit dat zowel Fabiënne Dijkshoorn als Denise van Dijk minuten maken en ook scoren. Voor Denise betekent dit haar eerste punt voor 4Consult/Binnenland. Door al die wisselingen neem het aantal scores wel iets af. De laatste periode wordt er uiteindelijk gelijk gespeeld (15-15), maar het eindresultaat staat: 63-92!

Denise van Dijk wordt geïnterviewd na de wedstrijd waarin zij haar eerst score ooit voor 4Consult/Binnenland maakte

Een zeer mooie en ruime overwinning. In een week met twee lastige wedstrijden laat 4Consult zien waar het toe in staat is als het als team speelt en de wedstrijd beleeft. Van de eerste tot de laatste minuut was er strijd en beleving. Een genot voor de ogen van de blauwe fans. Volgende week komt Jolly Jumpers op bezoek in Barendrecht (aanvang 18:00). De pressende Tubbergse ploeg won vorige week nog van Den Helder, dus het belooft een spektakel te worden.