Op 26 september, bijna 6 maanden later dan gepland, zullen er alsnog drie bekerfinales in Barendrecht gespeeld worden. De eerste finale die gespeeld wordt op die dag is een wedstrijd uit de vrouwen U20 competitie. Thuisclub CBV Binnenland speelt dan om 15:00 uur tegen Sportiff Company Grasshoppers uit Katwijk. 

De tweede wedstrijd (17:30 uur) van de dag is een finale tussen rolstoelbasketballteam Arrow’s uit Rotterdam en Only Friends uit Amsterdam. 

Als slotstuk zal om 20:00 uur de finale tussen de dames eredivisieteams Dozy BV Den Helder en 4Consult/Binnenland op het programma staan. 

Door de huidige COVID’19 maatregelen zal er geen kaartverkoop zijn. Een beperkt aantal kaarten worden via de clubs beschikbaar gesteld aan geïnteresseerden. Mochten de RIVM maatregelen met betrekking tot COVID’19 voor aanvang van de bekerfinales versoepelen, dan zal de organisatie zich buigen over de mogelijkheden om meer supporters toe te laten. 

De organisatie kan niet anders dan de RIVM maatregelen volgen en heeft er daarom voor gekozen een professionele livestream in te schakelen om de finales goed in beeld te krijgen. De link naar deze stream is, op de dag van de finales, via onze social media en www.cbvbinnenland.nl te vinden.