Tijdens de (on line) bestuursvergadering van afgelopen donderdag zijn uiteraard ook de gevolgen van de coronacrisis voor CBV Binnenland en haar leden aan de orde geweest. 

Het bestuur heeft o.m. besproken of besloten:
– De ALV van mei wordt uitgesteld en samengevoegd met de ALV van september, of zoveel eerder of later als mogelijk is.

– Het bestuur wil bezien of er een compensatie voor de leden mogelijk is omdat er niet getraind en gespeeld mag worden. Belangrijk hiervoor is dat het bestuur weet welke kosten wel of niet doorlopen. Verwacht wordt dat hier aan het begin van de nieuwe competitie op teruggekomen kan worden.

– Het bestuur kan zich voorstellen dat er in deze tijd vragen leven bij de leden. Wij verzoeken de leden hun vragen te mailen aan secretaris@cbvbinnenland.nl. De vragen en antwoorden worden dan in een Q&A rubriek op de site geplaatst, zodat iedereen hier kennis van kan nemen.

– De NBB wil een 3×3 competitie 2020/21 opstarten voor U12, U15, U18, U23 en 23+ mannen en vrouwen. Deze competitie wordt gespeeld tijdens 5 speeldagen op niet 5×5 zaterdagen. De inschrijvingen moeten voor 15 mei door de NBB ontvangen zijn. De TC hoopt hier op korte termijn op terug te komen.

– Hoewel nog veel onzeker is, zijn het bestuur en de TC al enige tijd bezig om de zaken rondom het nieuwe seizoen te regelen en in goede banen te leiden.

– Wij dienen nog een aantal BS3 en BS4 scheidsrechters op te geven. Leden of andere belangstellenden  kunnen zich ook bij ons opgeven voor BS3 of BS4 cursus. Aanmelden: voorzitterTC@cbvbinnenland.nl.

– Ook zijn wij op zoek naar trainers en coaches. Zeker naar BT3 en BT4 trainers of ge├»nteresseerden die de cursus willen volgen, want dan krijgen wij dispensatie. Maar zeker ook trainers voor de jeugdteams (U8 tot U14). Aanmelden: voorzitterTC@cbvbinnenland.nl.

– De coronacrisis raakt veel bedrijven. Dat realiseren het bestuur en de sponsorcommissie zich goed. Echter, het binnen halen van sponsors is en blijft essentieel om inkomsten voor CBV Binnenland te waarborgen. Het bestuur roept (ouders van) onze leden op om via sponsoring@cbvbinnenland.nl zich aan te melden als sponsor of suggesties van mogelijke sponsors door te geven. De sponsorcommissie wil ook graag brainstormen met (ouders van) leden met een groot netwerk.

– Door de coronacrisis wordt er veel online besteld. Denk er aan om dat via Sponsorkliks op onze site te doen. Het kost u niets extra en wij kunnen de inkomsten goed gebruiken.