De komende week speelt 4Consult/Binnenland twee belangrijke wedstrijden. Allereerst wordt er op woensdag naar Landsmeer afgereisd om te spelen in de kwartfinale van de beker. Loon Lions is de tegenstander en de winnaar mag door naar de halve finale. In die halve finale is de winnaar van Utrecht tegen Bemmel dan de tegenstander.

In Landsmeer zal het wederom een spannende wedstrijd worden. Beide ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd en vaak zijn de scores duur. Aan Barendrechtse zijde is de selectie, op de langdurige blessures na, fit en compleet. Bij de Lions lijkt ditzelfde het geval. Voor beide teams dus een must-win wedstrijd. Woensdag om 20:30 zal de bal in Landsmeer in de lucht gegooid worden.

Op zaterdag komt Dozy Bv Den Helder op bezoek. De Helderse ploeg begon slecht aan het seizoen, maar weet inmiddels steeds meer wedstrijden te winnen. Zo wonnen ze ook een keer van 4Consult. Kortom, dit wordt de tweede lastige wedstrijd in één week voor de ploeg van Van Rangelrooy. Overigens zal er bij deze wedstrijd geen entree worden gevraagd aan de bezoekers. Deze dag, en dus ook de avond, staat in het teken van de stichting Villa Bijzonder. We hopen dan ook dat u allen in grote getallen aanwezig zult zijn.