Afgelopen vrijdagavond was er uitleg van drie fysiotherapeuten die aan onze vereniging verbonden zijn. In ongeveer anderhalf uur werden de aandachtig luisterende trainers en ouders op de hoogte gebracht van de meest voorkomende kwetsuren en wat men kan doen om deze te voorkomen. Marc beet de spits af met een verhaal over weke delen, die vaak lang de tijd hebben om aan te groeien (details in de te downloaden bijlage) Vervolgens nam Wouter het stokje over en werd het verhaal wat grimmiger, met een opsomming van alle kwalen die een sporter zoal kan krijgen en hoe je ze kunt herkennen. Peter sloot het verhaal vervolgens af met wat men kan eraan kan doen. 

Vervolgens was er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen, waar enkele aanwezigen dan ook goed gebruik van maakten. Ondanks een magere opkomst een zeer geslaagde avond en hopelijk voor herhaling vatbaar. Dank aan onze Peter, Wouter en Marc !
Voorzitter TC

Van de presentatie is een pdf-versie beschikbaar.

Deze PDF kan bij de voorzitterTC@cbvbinnenland.nl worden opgevraagd.