In de eerst wedstrijd van 2020 mag 4Consult/Binnenland naar Landsmeer. In Landsmeer treed de ploeg van Van Rangelrooy aan tegen Loon Lions. De Lions waren in de halve finale van de Final Four ook nog de tegenstander van de Barendrechtse dames. Tijdens die Final Four werd ook de loting voor de beker gedaan. In de achtste finales zullen de Zuid-Hollandse dames dan weer naar Landsmeer mogen.

Beide ploegen kennen elkaar door en door en de verschillen tussen beide ploegen zijn klein. In de competitie wonnen beide ploegen een keer van elkaar. In de Final Four won Binnenland. Waarschijnlijk zal coach Van Rangelrooy wederom aansturen op een ijzersterke verdediging met een goed verzorgde rebound. Zaterdag zal het wederom een spannende wedstrijd worden waarbij het aan de vorm van de dag zal liggen welke ploeg met de winst naar huis gaat. Om 19:30 zal de wedstrijd in Landsmeer beginnen, helaas zal er geen livestream zijn.