De Final Four staat in de dameseredivisie bekend als tweede prijs in het seizoen. Aan het begin van het seizoen wordt de supercup gespeeld, die werd dit jaar door Sportiff Company Grasshoppers gewonnen. De tweede prijs die dit seizoen te verdienen is, is dus de Final Four. De drie bovenste ploegen en het organiserende team spelen op vrijdag en zaterdag in een halve finale en finale voor deze beker.

4Consult/Binnenland is een van de kanshebbers voor deze cup. De overige deelnemers zijn Sportiff Company, Loon Lions en het organiserende team Dozy Bv Den Helder. Op vrijdag zullen de Barendrechtse dames als vroeg op reis moeten naar Den Helder want de wedstrijd begint al om 19:00.

In het verleden won 4Consult/Binnenland onder verschillende namen en coaches zes keer de Final Four. In 2011, 2013 en 2014 waren er een aantal speelsters van de huidige selectie al bij. Captain Lisa van den Adel en center Eline Kasius geven beiden tegelijk aan dat de eerste winst, voor hun in 2011, de mooiste van de drie keer was. Dit omdat het voor Van den Adel en Kasius de eerste prijs op het hoogste nationale niveau was. Daarnaast geven beide speelsters aan dat het een spannende Final Four gaat worden. 

Kasius: “Iedereen wint en verliest van elkaar. Het gaat dus spannend worden in Den Helder. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ga er alles aan doen om die eerste prijs binnen te slepen.” Haar maatje Van den Adel zegt: “ We maken een goede kans, maar het zullen erg spannende potjes worden.” 

In Den Helder zal 4Consult/Binnenland op vrijdag als eerste, om 19:00, tegen Loon Lions uit Landsmeer spelen. Indien die wedstrijd gewonnen wordt zal het op zaterdag, wederom om 19:00, tegen de winnaar van de andere halve finale Sportiff Company Grasshoppers of thuisploeg Dozy Bv Den Helder spelen.