Aankomende zaterdag 23 november komt Keijser Capital Martini Sparks op bezoek in sporthal de Driesprong. De ploeg wisselde net voor het seizoen van coach en wordt inmiddels gecoacht door Klaas Stoppels. De ploeg uit Haren staat op de zevende plaats, een plaats boven de nummer laatst Cangeroes. Toch zegt dat niet alles, zo werd er een paar weken terug nog maar nipt (met één punt) verloren van Den Helder. De laatste wedstrijd die de ploeg van Stoppels speelde werd verloren met zeven punten, Bemmel was in Haren te sterk. Tijdens die wedstrijd speelde oud-Binnenlander Danielle Pruys maar liefst 40 minuten en scoorde zij 17 punten. We zijn benieuwd naar de terugkeer van Daniëlle in de Driesprong. 

Aan de zijde van 4Consult/Binnenland zullen de geblesseerde Marlou de Kleijn en de nog zieke Robyn Bouwer niet in het veld komen. Verder kan coach Van Rangelrooy beschikken over zowel zijn vaste speelsters alsook de bankspeelsters van de vu20. Van Rangelrooy en zijn ploeg zijn aan hun stand verplicht om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Komende zaterdag om 20:45 zullen beide teams hun kunsten in een hopelijk volle sporthal De Driesprong vertonen. Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf 45 minuten contant te koop bij de kassa.

Stand

 14Consult/Binnenland VSE 1914
2Lekdetec.nl VSE 1914
3Loon Lions VSE 1914
4Sportiff Company Grasshoppers VSE 1912
5Jolly Jumpers VSE 1910
6Dozy BV Den Helder VSE 196
7Keijser Capital Martini Sparks VSE 192
8BC Utrecht Cangeroes VSE 190