Dozy Bv Den Helder komt al vele jaren naar Barendrecht afgerezen. Dit seizoen doen ze dat met een nieuwe coach, Mario Bennes. Den Helder kent een moeilijke seizoenstart. Er werd verloren van Katwijk, Bemmel en afgelopen donderdag Landsmeer. Daar tegenover staan twee winstpartijen op Tubbergen en Utrecht. Daardoor staat de ploeg  uit Noor-Holland momenteel op een zesde plaats. De ploeg van Bennes zal dus tot op het bot gemotiveerd zijn om een goed resultaat te boeken in Barendrecht. Overigens organiseert Den Helder de final four en is de ploeg daarvoor automatisch geplaats. 

De ploeg van hoofdsponsor 4Consult, Binnenland, verloor afgelopen donderdag in Katwijk van Grasshoppers. Er waren zeker kansen op winst en dat zal coach Van Rangelrooy goed hebben gedaan. Net als de terugkeer van een blessure door Jamailah Adams en Roos Koopmans. Zij zullen ook zaterdag in de Driesprong hun rentree maken. Dat geeft Van Rangelrooy meer mogelijkheden om dieper zijn bank te gebruiken.  De Barendrechtse ploeg wil natuurlijk een goed resultaat boeken, dit met het oog op de final four in december en de play-offs aan het einde van het seizoen.  Of dit ook lukt zal zaterdagavond rond  weten.

De wedstrijd in sporthal De Driesprong begint om 18:00. Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf 45 minuten voor de wedstrijd te koop aan de kassa. Daar zijn ook de zeer aantrekkelijke (slechts €15) seizoenskaarten te koop.

UITSLAGEN

Dozy BV Den Helder VSE 149 – 72Loon Lions VSE 1
BC Utrecht Cangeroes VSE 170 – 84Lekdetec.nl VSE 1
Jolly Jumpers VSE 153 – 52Keijser Capital Martini Sparks VSE 1
Sportiff Company Grasshoppers VSE 172 – 674Consult/Binnenland VSE 1

STAND

#TEAMGESPEELDPUNTEN
14Consult/Binnenland VSE 158
2Lekdetec.nl VSE 158
3Sportiff Company Grasshoppers VSE 146
4Loon Lions VSE 156
5Jolly Jumpers VSE 156
6Dozy BV Den Helder VSE 154
7BC Utrecht Cangeroes VSE 140
8Keijser Capital Martini Sparks VSE 150