Afgelopen vrijdag 20 september vond de eerste coaches clinic van dit seizoen plaats.

Om nieuwe idee├źn op te doen, dingen die goed werken met elkaar te delen en last but not least om als trainersgroep elkaar beter te leren kennen, worden er dit seizoen een aantal clinics georganiseerd door onze ervaren coaches.

Joost van Rangelrooy beet de spits af. Hij leerde ons hoe we spelers minder stil kunnen laten staan tijdens de trainingen, door ze, bijvoorbeeld in een parcours met verschillende opstellingen, allemaal tegelijk verschillende dingen te laten doen. Een leerzame clinic, waarvan we hopelijk de resultaten her en der op de trainingsvelden kunnen terugzien. Bedankt Joost!

Met een opkomst van 14 trainers was de avond wel geslaagd, maar er mogen en kunnen er wat mij betreft nog meer bij.

De volgende clinic wordt in november gegeven door Alex Schaap. Naar ik heb begrepen, zal hij onder andere aan de hand van videobeelden meer in gaan op het coachen. Ik ben benieuwd. De datum volgt snel.

Voorzitter TC,
Robert Jansen